Einde van de Wereld Einde van de Wereld Einde van de Wereld
Wil je optreden in het Einde van de Wereld?

Het hele Einde van de Wereld wordt sinds 1984 georganiseerd, gemaakt, gekookt en gebouwd door vrijwilligers.
Al het geld dat met de verkoop van eten en drankjes verdiend wordt, gaat sinds 1995 in de boot zitten. Zo hebben we die in de loop der jaren helemaal met eigen handen en zonder subsidies opgebouwd, zonder betaald personeel.

Dat betekent dat iedereen bij ons werkt voor een maaltijd, gratis alcoholvrije drankjes, plus een paar seamiles waarvoor je alcoholische drankjes kunt krijgen. Dat geldt ook voor de artiesten en kunstenaars die willen optreden.

Wij bieden een mooi podium en een gezellig publiek. Er staat een piano die twee keer per jaar gestemd wordt, we hebben drie microfoons met standaard (geen bladmuziekstandaard) en twee monitorboxen. Tussen mei en september staan de ramen en deuren open en hebben we liever geen drumstellen. We hebben ook een limiter, heel hard kan dus niet en ons publiek vindt dat ook niet lekker.

Optredens beginnen gewoonlijk iets voor 20 uur. Vanaf een uur of 5 kun je opbouwen, daarna een lekker hapje mee-eten. Als de muziek vrij rustig is, kan er ook al tijdens het eten gespeeld worden.

De entree voor het publiek is gratis. Het podium is ongeveer 4 bij 4 meter.