Einde van de Wereld Einde van de Wereld Einde van de Wereld
Onze vrijwilligers

In memoriam Eric Veltman

Eric is 6 december 2021 overleden.

Eric heeft zich meer dan 15 jaar ingezet voor het Einde van de Wereld, als klusser, verhuurbeheerder, ontwerper, kapitein van de dag... wat kon hij niet.

Eric bedacht dat het Einde van de Wereld het begin van alles is.

Hij was al langere tijd ziek, maar krabbelde steeds weer sterk overeind. Helaas waren zijn 7 levens toch een keer op. Jammer genoeg moeten we hem met al zijn vrolijke eigenzinnigheid nu missen.

 

In memoriam Mary Ravensburg-Outshoorn

Mary overleed 10 december 2019 nadat ze kort ziek was.

In de laatste jaren van haar leven heeft zij het Einde van de Wereld getrakteerd op haar vrolijke lach en heerlijke gerechten die ze samen met de andere koks maakte in de keuken op de boot. Ook exposeerde ze haar mooie schilderijen. Zo jammer dat we haar warme persoonlijkheid nu missen...

 

In memoriam Freek Toorop

Freek Toorop is 4 januari 2017, op zijn 70e verjaardag, overleden.

Freek was al enige tijd ziek.

Al sinds de begintijd van het Einde van de Wereld was Freek een vaste bezoeker.

Hij was ook een van de fameuze Vrienden tot het Eind, in de overgangstijd van kraakpand naar boot.

De laatste jaren heeft hij, vaak samen met Maarten, vele heerlijke maaltijden verzorgd en hij was er vaak bij als er een extra klus moest gebeuren. Als vrijwilliger was hij was altijd vriendelijk en behulpzaam.

Sommigen zullen hem ook kennen van de architectuur-fietstochten die hij organiseerde en van zijn gedichten.

Wat jammer dat we nu ook hem moeten missen!

 

In memoriam Jan Versluis

Download hier foto's van Jan en brieven aan Jan

Twintig jaar lang was Jan onze onmisbare, gastvrije 'captain van de dag'. Hij opende de boot, ontving de leveranciers, andere vrijwilligers (met een huggie) en gasten, onder het genot van een biertje (of meer). Hij maakte de lekkerste kruidenboter en heeft veel mensen vermaakt met zijn moppen en sterke verhalen.

Vrijdag 25 november is Jan onwel geworden op de trap naar zijn huis en van de trap gevallen. Hij heeft dat niet overleefd.

Wij zullen hem enorm missen. We denken met warmte terug aan alle mooie dagen die we met hem mochten beleven op het Einde van de Wereld.