Einde van de Wereld Einde van de Wereld Einde van de Wereld
Einde van de Wereld zoekt: Captain van de dag

Ons team van ruim veertig vrijwilligers kan op dit moment versterking gebruiken van mensen die het leuk vinden om minimaal een keer in de maand op woensdag of vrijdag mee te werken als captain van de dag. Je opent samen met een andere captain de boot en zorgt ervoor dat de ruimte er prima uitziet, ontvangt boodschappen en ruimt ze op, helpt de koks met wat afwas, vult de bar, doet kleine schoonmaakklusjes en zorgt voor het brood met kruidenboter.

Volgens onze 32 jaar oude formule koken wij twee keer in de week een hoofdgerecht in de varianten biologisch vlees en vegetarisch, plus een toetje, waarna er zeer regelmatig optredens zijn van singer-songwriters, bandjes of dichters. De captain van de dag doet het voorbereidende werk en helpt overdag tussen 12.00 en 18.00 uur met alle werkzaamheden.

Er werken meerdere captains en het rooster wordt in overleg ingevuld.

Heb jij zin om in een gezellig team op een gezellige boot te werken?
Vind je het leuk om captain van de dag te worden?

Bij ons verdien je veel waardering en gezellige uren. Je kunt als medewerker natuurlijk mee-eten, ook op dagen dat je niet werkt (hiervoor hebben we ons sea miles systeem).

Misschien wordt je door DWI gevraagd om vrijwilligerswerk te doen. Bij ons is dat mogelijk.

Heb je belangstelling, kom dan naar de boot op woensdag of vrijdag en kijk eens rond. Vraag naar Claud of bel 06-44566395.